Hadiah $ dari PayPal

Ternyata Paypal Wishlist di Facebook gak main-main …. Sore hari ini terima email resmi dari Paypal dapet hadiah $1,00. Segini cuma ikut-ikutan doang loh, biar facebook jadi rame …. kalo di-seriusin bisa dapet beneran $100 kayanya nih … 🙂

*Bukti Email dr Paypal ;

*Bukti Transaksi dr Paypal ;

Tapi jumlahnya cuma segitu yah, kecil banget (need more!!) …. but it’s OK. Mungkin itu artinya untuk sekali klik promotion earn 1 Dollar , bersyukur ajalah … Hari gini gitu loh masih ada orang yg mau ngasih $ cuma-cuma, Thank’s to PayPal!

You’ve got money! Thank you for participating in our Facebook WishList promotion. Your eligible earnings which comply with the terms and conditions of the campaign have now been deposited in your PayPal account.

sumber:selfexperience

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s