About Saya

Pekerja teknologi informasi di planet yg namanya bumi, dan penikmat musik2 rock & metal … tp lebih demen yg nge-prog. 🙂
Sebuah catatan iseng yg saya lihat, dengar dan rasakan sehari-hari … gak usah terlalu serius, kalo mau dikomentarin juga boleh … terserah yang baca saja.

Don’t take things too seriously because … Sh!t Always Happen.

18 thoughts on “About Saya”

  1. lam kenal, jaman gw sma kelas 1 dulu (1989), gw udah beli album awalnya. thanx info album barunya winger “karma”. sy jdi penasaran pengen denger tuh album, tapi punya link downloadnya gak? thanks before ya…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: